Skip to content

´A Gift of Love´, voor alle liefde, zorg en aandacht die jij geeft…

Ook in december 2014 is de ‘A Gift of Love’ verwenbon weer te koop als een bijzonder cadeau speciaal voor de mensen die het afgelopen jaar veel zorg, liefde en aandacht hebben gegeven en/of nog steeds geven aan een naaste met kanker (of een andere ernstige aandoening). Een moment van zorg en aandacht voor hen die zoveel geven.
De bon is in te wisselen voor een counselingsessie of een zachte energetische aanraking in de vorm van een healingsessie (Reconnective Healing) van 1 uur ter waarde van 90 euro. Deze verwenbonnen zijn tot 31 december te verkrijgen voor de speciale prijs van 25 euro.
Weet jij iemand in jouw omgeving voor wie dit van toepassing is en wil je hem of haar iets bijzonders geven deze maand? In onderstaande blog lees je alles over dit initiatief.
Om te bestellen kun je mailen of bellen naar stefanie@beallyoucanbe.nl / 06-48102716.

Hartegroet
Stefanie

Leven met Kanker

Na de decemberactie “´A Gift of Love´, want kanker raakt breder…” heb ik in mijn praktijk mogen ervaren hoeveel dit cadeau voor mensen kan betekenen. Dat heeft mij zo geraakt, dat ik besloten heb deze cadeaubonnen niet alleen blijvend aan te bieden in mijn praktijk, maar ze ook gedurende het jaar op speciale momenten voor een speciale mooie prijs te blijven aanbieden. In deze blog alle up-to-date informatie over ‘A Gift of Love’.

´A gift of Love´ cadeaubon; waarom, voor wie en wat is het?
Wanneer iemand kanker krijgt is er terecht veel aandacht voor degene die het betreft. Gelukkig is die aandacht inmiddels breder dan alleen fysieke zorg en behandeling van de ziekte. Aandacht voor de impact die de kanker heeft op het leven van de patiënt is steeds vanzelfsprekender aan het worden.
Echter kanker krijg je niet alleen, de impact van deze ziekte raakt het hele gezinssysteem en…

Bekijk origineel bericht

Back To Top