Skip to content

De kracht van de vrouwenlijn

De kracht van de vrouwenlijn! Ieder moment kunnen we contact maken met de vrouwenlijn van voormoeders achter ons tot aan de oermoeder toe en de steun hiervan ervaren.

Alweer 1,5 week geleden dat ik terugkwam van de retraite midweek van Unio Mistica waar ik met 9 vrouwen op reis mocht gaan in het systemisch veld rondom het thema ‘leven vanuit jouw essentie’. Direct weer vol in de dagelijkse realiteit lijkt deze week alweer zover weg en is de ervaring tegelijkertijd ook nog zo dichtbij. We hebben samen waargenomen wat zich wilde laten zien rondom het leven van de zielsbestemming en thema´s als de vrouwenlijn, dochter zijn, het moederschap, liefdesrelaties en partnerschap.

Wat een bijzondere week vol verwondering, pijn, vreugde, inzichten en innerlijke beweging naar meer vrijheid en wat ben ik dankbaar voor alles wat ik samen met deze mooie vrouwen heb mogen ervaren inclusief de wijze lessen voor mijzelf. ❤

Een goed gebruik (dat ik ook nog zo goed ken van mijn counselingopleiding) is de bonte avond, waar deelnemers op eigen wijze uitdrukking geven aan wat de week hen heeft gebracht. Voorbereid op grappige anekdotes en parodieën op de afgelopen week, werd ik overdonderd en geraakt door 9 vrouwen op een rij die dit prachtige gedicht voordroegen. Stil, zonder woorden en met tranen in mijn ogen keek ik naar deze 9 vrouwen en hoorde hun woorden. Ze raakten me recht in mijn hart en hoor nog de echo… ‘Ga…! Ga…! Ga…! Ga verder dan wij’.

Dankbaar ❤

Kijk voor aankomende workshops familieopstellingen en het programma ‘Vrouw Zijn: Je roeping Leven’ in de agenda of neem vrijblijvend contact met me op.

Wil je meer weten over de retraiteweken georganiseerd door Unio Mistica, kijk dan op www.uniomistica.nl 

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mensen in vragen rondom Leven Met Kanker en in vragen rondom Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Academie voor Opstellingen

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top