Skip to content

Drieluik ‘Vrouw Zijn’: Inspiratie en Inhoud

Het drieluik Vrouw Zijn vanuit systemisch perspectief gaat opnieuw starten. De data zijn zondag 9 maart, zondag 23 maart en zondag 6 april van 10.00 – 15.00 uur in Haarlem.
Lees alles over mijn inspiratie en de inhoud van het drieluik in onderstaande blog…

Female Leadership Journey Indonesië: de reis

‘Het drieluik ‘Vrouw Zijn’ is een drieluik waarin je, samen met andere gelijkgestemde vrouwen, een reis aangaat naar een diepere verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen.’

In deze update lees je over mijn inspiratie van waaruit het drieluik is ontstaan: hoe Indonesië, familieopstellingen en de moderne celbiologie samenkomen. Daarna neem ik je mee naar de inhoud van het drieluik, om vervolgens af te sluiten met de benodigde praktische informatie. 

Dieper verbonden met mijn eigen ´Vrouw Zijn´ in Indonesië
Begin dit jaar kwam ik in aanraking met de Female Leadership Journey Indonesië van Microkrediet voor Moeders. Deze reis was als één grote familieopstelling voor me, waarin ik alle facetten uit mijn leven van dit moment met elkaar verbonden zag. Een intense dankbaarheid voel ik voor de heling, die voor, tijdens en na deze reis heeft plaatsgehad in de vrouwenlijn en in mijzelf.

Een verlangen naar verdieping

Bekijk origineel bericht

Back To Top