Skip to content

Een 12 weekse Reis ‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’

Alles is continu in beweging. Niets blijft hetzelfde. De natuur is hier een mooi voorbeeld van. Kijk maar eens om je heen. En de natuur… daar zijn wij onderdeel van. Deze beweging merk ik ook in mijn bedrijf en de workshops die ik aanbied. Na met 2 mooie groepen vrouwen door het drieluik ´Vrouw Zijn´ te hebben gereisd is het tijd om de inhoud en vorm te verfijnen naar wat op dit moment kloppend is. Informatie hierover vind je in dit artikel.

‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’

Een vrouwelijke leiderschapsreis naar het voluit leven van jouw zielsmissie.

Leef jij je roeping of zit jouw energie vast in het vervullen van de verschillende rollen in je leven? Rollen die je hebt gekregen of op je hebt genomen uit liefde en loyaliteit aan het familiesysteem.

Steeds vaker hoor ik vrouwen in mijn praktijk zeggen:

‘Ik ben zo moe van alle ballen die ik in de lucht probeer te houden.’

Wat ik waarneem is dat er dikwijls in de onderstroom een familiedynamiek is, waardoor deze vrouwen niet vrij zijn om hun eigen plek in te nemen in het familiesysteem en hun eigen levenspad te gaan. De levensstroom kan niet vrij en voluit stromen, waardoor er schaarste aan energie ontstaat.

Hoe reageer jij wanneer je het gevoel hebt veel ballen hoog te moeten houden? Maak je nog ruimte om de dingen te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, of ben je versmolten met de rollen die je hebt?

In september start het 12 weken durende programma
‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’
Een vrouwelijke leiderschapsreis naar het voluit leven van jouw zielsmissie.

Gedurende deze 12 weken reis je samen met andere vrouwen door het systemische veld. Je kijkt o.a. met behulp van familieopstellingen naar jezelf als vrouw en naar datgene dat je misschien nog weerhoudt om jouw innerlijke kracht en zielsmissie volledig te ervaren en een leven in overvloed te leven.

Wat houdt het traject in?

We maken de levensstroom vrij op vragen die voor jou in het hier en nu spelen en die jou belemmeren in het leven van jouw zielsmissie en in het creëren van een leven vol overvloed. Uit het werken met opstellingen blijkt dat het doorzien van de onderliggende relatiepatronen bevrijdend werkt in het kunnen leven van jouw zielsmissie.

In 12 weken komen we 6 avonden bij elkaar. Op die avonden reizen we af in het systemisch veld en onderzoeken we de vragen die er leven rondom thema’s als:
1. Jij als Dochter
2. Jij als Vrouw in een liefdesrelatie
3. Jij als Vrouw in werk
4. Jij en het Moederschap
5. Voorbij de rollen: Jij als Wijze Vrouw
6. Het Geschenk: Je Roeping Leven in Overvloed

Verdiepingsmodule:
Om de transformerende beweging uit de opstellingen in het hier en nu te ondersteunen is het mogelijk het programma uit te breiden. De vrouwen die hiertoe besluiten komen in de tussenliggende weken bij elkaar in ´de cirkel van vrouwen´. Tijdens deze cirkel maken we gebruik van een 7tal vragen uit de Jump Movement methode. Dit is een eenvoudige manier om op een andere manier opnieuw verbinding te maken met de onderstroom. De vragen werken verbindend, zelfbekrachtigend en activerend.

Naast deze extra bijeenkomsten ontvang je wekelijks een sms en toegang tot een persoonlijk (afgeschermd) logboek op internet. Zo ontvang je op verschillende manieren ondersteuning in het verankeren en verder vormgeven van de beweging uit de opstellingen in het hier en nu.

Wat het traject je kan brengen

• Een shift van overleven en schaarste (je leven laten bepalen door de rollen die je hebt) naar een leven in overvloed (het leven van jouw roeping)
• Inzicht en beweging in daar waar je los mag laten
• Het voelen van de verbinding met de levensstroom en jouw innerlijke kracht
• Inzicht in wat jouw zielsmissie/roeping is in dit leven
• Ondersteuning vanuit de verdiepingsmodule om daadwerkelijk concrete stappen in het hier en nu te zetten voor een werkelijke transformatie.

Data, locatie en kosten

Voor het basisprogramma van 6 opstellingsavonden komen we om de week op woensdag bij elkaar van 19.00 – 22.00 uur, startend op 17 september.
Overige data zijn: 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november en 26 november 2014.

De 6 tussenliggende bijeenkomsten van de verdiepingsmodule liggen nog niet vast en worden in overleg met de deelnemers bepaald.

Locatie: Groepspraktijk Kennemerland, Leidsevaart 396

Jouw bijdrage voor het gehele programma ‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’ is 395 euro
In deze prijs inbegrepen is:
• deelname aan het basisprogramma van 6 opstellingsavonden
• deelname aan de verdiepingsmodule met nogmaals 6 bijeenkomsten, wekelijkse sms, en toegang tot het logboek.

Kies je voor deelname aan alleen het basisprogramma, dan is jouw bedrage 295 euro

Aan de basis van dit programma ligt het drieluik ‘Vrouw Zijn’. Je kunt hier meer over lezen op: https://beallyoucanbe.nl/algemeen/drieluik-vrouw-zijn-inspiratie-en-inhoud/

Om je aan te melden stuur je een bericht naar stefanie@beallyoucanbe.nl.

Voor meer informatie: bel/mail met Stefanie Bussing, 0648102716 / stefanie@beallyoucanbe.nl

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mens en organisatie in vragen rondom vitaliteit in werk & organisatie en in vragen rondom leven met kanker.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leer
t dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), Transactionele Analyse, Gestalt, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Platform Familieopstellingen.nl 

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top