Skip to content

Familieopstellingen in herfsteditie Vitamin Magazine

Mooi hoe de bijzondere kracht van familieopstellingen (systemisch werk) door steeds meer mensen ervaren wordt. Vorige week is het nieuwe Vitamin Magazine uitgekomen met daarin een uitgebreid artikel over familieopstellingen. Dankbaar dat ik, namens  de Academie voor Opstellingen, aan dit artikel heb mogen bijdragen en voor Sanne van Vitamin Magazine die me hiervoor benaderde en erin slaagde om na de ervaring van 1 workshop, een gesprek met mij en wat eigen speurwerk een helder en toegankelijk artikel te schrijven over dit mooie werk.

‘Je hoort er steeds vaker over en veel mensen hebben er baat bij: Familieopstellingen. Wat het precies is gaan we je proberen uit te leggen in het onderstaande artikel, maar eigenlijk, zo zei Stefanie Bussing, partner van de Academie voor Opstellingen het mooi, ‘je moet het ervaren om te weten wat het is.’ En wij, inmiddels ervaringsdeskundigen, kunnen dat beamen.’

Lees het volledige artikel in het Vitamin Magazine op p. 47- 49,
Magazine Herfst 2015 vitamin magazine

Ben jij zelf benieuwd of ken je mensen die benieuwd zijn naar wat familieopstellingen zijn en wat het voor ze kan betekenen? Kijk in de agenda op www.familieopstellingen.nl voor een workshop bij jou in de buurt.
In Haarlem ben je vrijdag 16 oktober a.s. weer welkom voor een avondworkshop familieopstellingen.

Graag ontmoet ik je.

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mensen in vragen rondom Leven Met Kanker en in vragen rondom Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Academie voor Opstellingen

Back To Top