Skip to content

Geaard Vuur

Zo in de tijd van het jaar dat het licht en vuur in de natuur (en dus ook in ons) op zijn hoogtepunt is onderzochten we afgelopen periode in de opleiding en het verdiepingsjaar de relatie tussen ons innerlijk vuur, de chakra’s, de uitlijning op onze eigen plek, de trekkracht uit het systeem en de invloed hiervan op hoe we naar buiten toe bewegen, onszelf laten zien en creëren of manifesteren.
Er werd veel zichtbaar en gevoeld. Dit leidde tot onderstaande woorden…
Vuur
Verwoestend
Zonder focus
Grijpt het om zich heen
Met haar vernietigende kracht
Iedere richting missend
De trekkracht aangekeken
Ontstaat er plek
Eigen plek
Gedragen door de aarde
Verbonden met de zielsbeweging
Is er een duidelijk ‘ja’
Een ‘ja’ tegen het leven
Met deze ziel
In dit lijf
In dit veld van relaties
Op aarde
Hier en nu
Het vuur vindt haar richting
In de roep van de ziel
Transformeert
En brengt van binnenuit tot bloei
Precies dat, wat overeenkomt
Met wie jij in wezen bent
Stefanie Bussing, 20 juni 2023

Zelf ervaren

Resoneert dit en voel je dat dit een manier voor jou kan zijn om stukken aan te kijken of als professioneel zelf deze manier van begeleiden eigen te maken? Neem dan gerust contact op of lees hier eerst verder over wat systemisch lichaamswerk inhoudt, of luister naar deze podcast, die ook een mooi beeld geeft over deze manier van systemisch werk en opstellen via het lichaam.

Heb je als professional interesse in de opleiding Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen? Lees dan vooral even verder via de link: Opleiding Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen.

Graag ontmoet ik je.

Warme groet,
Stefanie

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

Aangesloten bij Bewust Haarlem

Foto credits: Jordan Connor on Unsplash
Back To Top