Skip to content

Licht op Ziekte: een reis naar de verborgen schat onder ziekte

Voel jij de impact van ziekte in jouw leven en wil jij hier op een andere manier contact mee maken?
In de onderstroom neem ik dikwijls waar dat gebeurtenissen uit de familiegeschiedenis resoneren met de ziekte in het hier en nu. Dat de ziekte als een boodschapper dient om datgene zichtbaar te maken wat in het familiesysteem gezien wil worden.

Ziekte om jou dichter bij jouw kern te brengen en jou in verbinding met jouw levensstroom je zielsmissie te laten leven.
Kan dat? Hoe dan?

In oktober start het vijfluik:

‘Licht op Ziekte’

Een reis naar de verborgen schat onder ziekte,

de verbinding met jouw zielsmissie.

Wat houdt het vijfluik in?

We maken de levensstroom vrij op vragen die voor jou spelen rondom het thema ziekte. Met behulp van o.a. familieopstellingen brengen we bewustwording in de relatiepatronen tussen jou, jouw ziekte, jouw relaties in het hier en nu en de geschiedenis van jouw familiesysteem.

We kijken met liefde en compassie naar de ziekte en de balans die deze ziekte in jouw familiesysteem wil herstellen. Vanuit dat contact kan er beweging ontstaan van waaruit je weer vrij kunt zijn om jouw eigen zielsmissie te leven.

In 5 middagen onderzoeken we de vragen die jij hebt op thema’s als:

 1. Jij en de Ziekte
 2. Jij, de Ziekte en Verlies
 3. Jij, de Ziekte en Relaties
 4. Jij, de Ziekte en Werk
 5. Jij, de Ziekte en jouw Zielsmissie

Het vijfluik is mogelijk iets voor jou als je (in)direct met dit thema te maken hebt en op een andere manier contact wil maken met de ziekte en de impact ervan op je leven in het hier en nu. Het kan helend zijn om het vijfluik met een naaste te volgen, bijv. een partner, ander familielid, of een dierbare vriend(in).

Het traject kan je brengen…

 • Een shift van overleven naar leven
 • Heling; een ander bewustzijn rondom de ziekte
 • Inzicht in hoe de ziekte verbonden is met het familiesysteem
 • Contact met je eigen plek in het familiesysteem en jouw zielsmissie
 • Voelen waar je los mag laten
 • Hervinden van je innerlijke kracht
 • Ondersteuning naar concrete stappen in het hier en nu voor een werkelijke transformatie.

Data, locatie en kosten

Het vijfluik wordt gegeven op zondagen, van 13.00 –  17.30/18.00 uur. Start is op zondag 5 oktober. Overige data zijn: zondag 19 oktober, 2 november, 16 november en 30 november 2014.

Locatie: Groepspraktijk Kennemerland, Leidsevaart 396 Haarlem.

Jouw bijdrage voor het vijfluik is € 395.

Verdiepende module

Als extra ondersteuning is het mogelijk om tussentijds samen te komen in een ‘deelcirkel’, waar je via de Jump Movement methode opnieuw contact maakt met de onderstroom van je vraag. Deze zelfbekrachtigende en activerende cirkel ondersteunt je in het verankeren en verder vormgeven van de beweging uit de opstellingen in het hier en nu.

Jouw extra bijdrage voor de verdiepende module met nog 5 extra bijeenkomsten, wekelijkse sms en toegang tot logboek is € 95.

Voor aanmelden of meer informatie: bel/mail met Stefanie Bussing.

Graag ontmoet ik je.

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mens en organisatie in vragen rondom vitaliteit in werk & organisatie en in vragen rondom leven met kanker.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leer
t dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), Transactionele Analyse, Gestalt, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Platform Familieopstellingen.nl 

Aangesloten bij Bewust Haarlem

Back To Top