Skip to content

Programma ‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’

Een ontdekkingsreis naar Zijn wie jij werkelijk bent en naar het voluit leven van jouw zielsbestemming

Leef jij wie je werkelijk bent of zit jouw energie vast in het vervullen van de verschillende rollen in je leven?

Steeds vaker hoor ik vrouwen in mijn praktijk zeggen: ‘Ik ben zo moe van alle ballen die ik in de lucht probeer te houden.’

In de onderstroom neem ik dikwijls een familiedynamiek waar, waardoor deze vrouwen niet vrij zijn om hun eigen plek in het familiesysteem in te nemen en hun eigen levenspad te gaan. De levensstroom kan niet vrij en voluit stromen, met schaarste aan energie als gevolg.

Heb jij het verlangen om oude patronen te doorbreken, dieper contact te maken met jouw vrouwelijke essentie en het leven te leven waarvoor je bedoeld bent?

In het voor- en najaar start  het 12 weekse programma
‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’ in Haarlem
met Stefanie Bussing.

Wat houdt het traject in?

We maken de levensstroom vrij op vragen die voor jou in het hier en nu spelen en waarvan je voelt dat ze jou belemmeren in het leven. Uitgangspunt is dat je op ontdekkingsreis gaat, alleen en samen.
Met hulp van o.a. familieopstellingen kijk je naar jezelf als vrouw en naar datgene dat je nog weerhoudt om jouw innerlijke kracht en zielsmissie volledig te ervaren. Uit het werk met opstellingen blijkt dat het doorzien van onderliggende relatiepatronen bevrijdend werkt in het kunnen leven van jouw zielsmissie.

`Ik begon de reis, omdat ik al lange tijd veel energie verloor
en moeite had om bij mezelf te blijven.
Hier voel ik een duidelijke verandering in,
ook mijn relaties in het hier en nu zijn verbeterd.´
~Marian 2014

We reizen op 6 avonden af in het systemisch veld en onderzoeken vragen rondom thema’s:
1. Jij als Dochter
2. Jij als Vrouw in een liefdesrelatie
3. Jij en het Moederschap
4. Jij als vrouw in Werk
5. Voorbij de Rollen: De Wijze Vrouw
6. Het Geschenk: Je Roeping Leven

Het traject kan je brengen…

• Een beweging van overleven naar leven
• Inzicht in daar waar je los mag laten
• Het voelen van de verbinding met de levensstroom en je innerlijke kracht
• Inzicht in jouw zielsmissie in dit leven

`De familieopstellingen bij jou ervaar ik als het verbinden van hart met hart,
waardoor het weer kan stromen.
Ik ben blij en dankbaar dat je steeds jouw wijsheid wilt delen
en zo zorgvuldig helpt integreren wat verdwaald, losgeraakt, afgesplitst is geweest.´

Mijn eigen reis…

Dit programma is ontstaan uit mijn eigen verlangen en reis tot nu toe, om mijn innerlijke kracht en zielsmissie te leven. Na jaren van vermoeidheid en fysieke klachten ging in 2006 het roer om. In 2013, tijdens de Female Leadership Journey naar Indonesië, voelde ik ten diepste hoe bepalend het contact met mijn ´vrouw zijn´ en de vrouwenlijn achter me is voor de kwaliteit van mijn leven. Hoe voedend het is om de steun te ervaren van de vrouw
en die me voor gingen en hoe de verborgen dynamieken uit het verleden voor verstoringen in het hier en nu kunnen zorgen. Deze reis naar mijn vrouwelijke roots bleek voor mij 1 grote familieopstelling te zijn, die de basis legde voor dit programma.

Dit is een reis naar jouw eigen innerlijke kracht en ‘weten’. Een ontdekkingsreis die we samen maken en die na deze 12 weken verder zal gaan, zoals ook mijn reis nog steeds verder gaat.

Graag ontmoet ik jou in jouw reis.

Dit programma start in principe ieder voor- en najaar in Haarlem, of op aanvraag elders in het land. De actuele data, prijs en locatie van dit programma vind je in de agenda op mijn website.

NB spreekt het je aan, maar wil je liever niet in een groep? Een individuele reis op maat is ook mogelijk.

NB Wil jij zelf de reis samen met een groep vriendinnen maken, of woon je in een andere plaats en zou je deze reis daar willen laten plaatsvinden? Dat kan allemaal, ook aangepast aan jullie wensen. Stuur me een mailtje en we gaan samen de mogelijkheden onderzoeken.

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mens en organisatie in vragen rondom vrouw zijn, vitaliteit en gezondheid en in vragen rondom leven met kanker.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leer
t dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), Transactionele Analyse, Gestalt, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Platform Familieopstellingen.nl 

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top