Skip to content

Verbinden en Samen Zijn

Deze tijd van het jaar staat bekend als een tijd van samenzijn en verbinden. Langzamerhand lijkt het echter meer een commercieel gebeuren geworden, waarbij het er vooral van de buitenkant mooi en gezellig moet uitzien, terwijl het van binnen leeg en eenzaam voelt.

Dunne sluier

Toch heeft deze tijd een magische aantrekkingskracht op me. Misschien is het omdat het een tijd is waarin de sluier tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner is, waardoor we makkelijker toegang krijgen tot ons onderbewuste en intuïtie.

Voeding

Het is hoe dan ook een tijd waarin ik altijd vrij neem zolang als ik me kan herinneren. Om te lummelen, de flow van de dag te volgen en mezelf de ruimte en de tijd te geven naar binnen te keren, mezelf te voeden, terug te blikken en vooruit te kijken. (Al moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat dit met 2 jonge kinderen een stukje lastiger is geworden en iets meer planning vergt…)

Midwinter

De midwintertijd helpt ons om te vertragen, naar binnen te keren, zoals de hele natuur dat doet. Om zo ons innerlijk licht te voeden, ons te verbinden met wie we werkelijk zijn en van daaruit te verbinden met de ander. Zo wordt samenzijn met kerst mogelijk een ander samenzijn.

Ik wens je een verstillende en voedende midwintertijd met mooie kerstdagen en jaarwisseling (ingevuld op jouw eigen wijze).

Vanaf 6 januari ben je weer van harte welkom in de praktijk voor individuele sessies en informatie.

Graag ontmoet ik je.

Warme groet

Stefanie Bussing

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

W. http://www.stefaniebussing.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Praktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mens en organisatie in vragen rondom; aanwezig zijn in je lichaam, vitaliteit en gezondheid en in vragen rondom leven met ziekte (specifiek kanker).
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leer
t dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), Opstellingen via het lichaam (systemisch lichaamswerk), Transactionele Analyse, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.
Stefanie was een aantal jaren als opsteller en opleider verbonden aan de Academie voor Opstellingen van Hylke Bonnema, waar zij ook de basis van het systemisch werk heeft geleerd.

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top