Skip to content

Voel je Vrouw Zijn

In veel vrouwenlijnen neem ik een tendens waar dat de vrouwelijke gevoeligheid en intuïtie is geblokkeerd en het rationele aspect, wat meer resoneert met de mannelijke kant in ons, sterk is ontwikkeld. Wanneer we terug gaan in de vrouwenlijn zien we regelmatig dat hier een beslissing aan ten grondslag ligt die vele generaties geleden al is genomen. De beslissing dat er geen plek is voor het gevoel. Het verdriet, om bijvoorbeeld een te vroeg gestorven kind, een onmogelijke liefde, of de eigen vrouwelijke kwaliteiten die niet geleefd konden worden, kon er niet zijn en heeft geen plek gekregen. De beslissing om sterk te zijn, de rug te rechten en verder te gaan, is van generatie op generatie doorgegeven, waardoor een diepe afscheiding van het gevoel is ontstaan.

De invloed van deze niet gehuilde tranen, het zoveel generaties lang afgesloten zijn van het gevoel, is een grote blokkade voor de vrouwen nu. Het lijkt soms bijna onmogelijk om nog bij het gevoel te kunnen komen, maar wanneer het er dan toch mag zijn, breekt het open. Er ontstaat ruimte voor het verdriet, de tranen, de gevoelens en daarmee wordt het mogelijk om weer meer aanwezig te zijn in het lichaam, meer te voelen en dieper contact te maken met de eigen vrouwelijkheid.

PS Voor de vrouwen die een diepe reis willen maken door hun eigen Vrouw Zijn start er op 12 april weer een 12 weekse reis Vrouw Zijn: Je Roeping Leven. In 12 weken komen we 6 avonden bij elkaar en reizen we langs verschillende thema´s naar het leven van jouw essentie als vrouw. Je kijkt o.a. met behulp van familieopstellingen naar jezelf als vrouw en naar datgene dat je misschien nog weerhoudt om jouw innerlijke kracht en zielsmissie volledig te ervaren en een leven in overvloed te leven.

Neem voor meer informatie gerust contact met me op. Eerst meer lezen? Ervaringen van eerdere deelnemers lees je hier en meer informatie lees je ook in de agenda op mijn website.

Graag ontmoet ik je

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mensen in vragen rondom Leven Met Kanker en in vragen rondom Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), Systemisch Zielswerk in het Lichaam, The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner bij Academie voor Opstellingen

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top