Ga naar hoofdinhoud

‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’ on tour!

‘Het is wonderlijk, hoe als je iets wilt, het hele universum samenspant om het te verwezenlijken.’ ~ Paulo Coelho

Het was op een druilerige maandagmorgen, dat ik mijmerend naar buiten keek terwijl de gedachte door me heen schoot, hoe fijn het zou zijn om gevraagd te worden deze cyclus ergens te komen geven aan een groep vrouwen. Om zo meer vrouwen te bereiken en mijn energie te kunnen richten op waar mijn hart van gaat zingen. Ik maakte me los uit deze gedachte en ging weer verder met mijn werk. Een uur later vind ik een mailtje in mijn mailbox van Arianne de Zwart, een bijzondere vrouw en collega uit Arnhem die ik eerder had ontmoet tijdens de cursus ´systemisch werk bij kanker´. In die mail stelde ze mij de vraag… ‘wil jij de cyclus ´Vrouw Zijn: je Roeping Leven´bij mij in Arnhem komen geven?’ Je begrijpt wat mijn reactie was…

Het zijn dit soort ogenschijnlijke ‘toevalligheden’, momenten van synchroniciteit en moeiteloosheid, die me laten ervaren dat ik op het juiste spoor zit. Dat ik in alignment ben met het grotere geheel en mijn zielsbestemming.

De 12 weekse reis ´Vrouw Zijn: Je Roeping Leven´ is ontstaan vanuit mijn eigen verlangen en reis tot nu toe, om mijn innerlijke kracht en zielsmissie te leven. Na jaren van vermoeidheid en fysieke klachten ging in 2006 het roer om. In 2013, tijdens de Female Leadership Journey naar Indonesië, voelde ik ten diepste hoe bepalend het contact met mijn ´vrouw zijn´ en de vrouwenlijn achter me is voor de kwaliteit van mijn leven. Hoe voedend het is om de steun te ervaren van de vrouwen die me voor gingen en hoe de verborgen dynamieken uit het verleden voor verstoringen in het hier en nu kunnen zorgen. Deze reis naar mijn vrouwelijke roots bleek voor mij 1 grote familieopstelling te zijn, die de basis legde voor dit programma.

Dit is een reis naar jouw eigen innerlijke kracht en ‘weten’. Een ontdekkingsreis die we samen maken en die na deze 12 weken verder zal gaan, zoals ook mijn reis nog steeds verder gaat. Een ontdekkingsreis naar ZIJN wie je werkelijk bent en naar het voluit leven van jouw zielsbestemming.

Tijdens deze reis kijk je naar jezelf als vrouw, naar de verschillende rollen die je vervult en naar dat wat je nog tegenhoudt om het leven voluit te leven. We werken veel met familieopstellingen. Dit is een krachtige manier om de levenstroom vrij te maken op vragen die voor jou in het hier en nu spelen en waarvan de oorzaak mogelijk in diepere systemische patronen en geschiedenis ligt.

Graag ontmoet ik jou in jouw reis.

Wil jij de reis samen met een groep vriendinnen maken, of woon je in een andere plaats en zou je deze reis daar willen laten plaatsvinden? Dat kan allemaal, aangepast aan jouw wensen.

Wanneer je me een mailtje stuurt onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mensen in vragen rondom Leven Met Kanker en in vragen rondom Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Back To Top