Skip to content

‘Vrouw Zijn: Jij als Vrouw in een Liefdesrelatie‘

Liefdesrelaties en het helen van onze familiegeschiedenis

Wat worstelen we toch vaak in onze liefdesrelaties. Als we dieper kijken, door ons hart naar binnen te openen, zien we dat ze ons de momenten spiegelen waarop we onszelf in de steek laten en waar we in ons zelf en in onze eigen familiegeschiedenis nog aspecten mogen helen.
‘Wat een eye-opener dat mijn hart ook naar binnen toe open kan…’, aldus verschillende aanwezige vrouwen tijdens de 2e opstellingsavond van de reis ‘Vrouw Zijn: Je Roeping Leven’ in Arnhem.

Voor mijzelf was de uitspraak van Stephan Hausner, tijdens mijn eigen werk met hem, een eye-opener op dit gebied. ‘We kiezen onze partners onbewust uit op de potentie die we zien om oude wonden uit onze familiegeschiedenis te helen.’

Hartegroet,

Stefanie

W. http://www.beallyoucanbe.nl – M. stefanie@beallyoucanbe.nl – T. 06 48 10 27 16

Stefanie Bussing is de vrouw achter Counselingpraktijk ‘Be all you can Be’. Zij begeleidt mensen in vragen rondom Leven Met Kanker en in vragen rondom Vrouw Zijn en het Leven van je Roeping.
Haar uitgangspunt is een vitaal leven, waarin je je volledige potentieel benut en leeft. In haar begeleiding is bewustwording een sleutel. Zij helpt mensen bij het vinden van een nieuw perspectief in situaties waarin zij zich uit het lood geslagen voelen. De ervaring leert dat dit helpt bij het hervinden van  de innerlijke kracht en balans en dat daardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.
In haar werk maakt zij onder meer gebruik van het systemisch werk van Bert Hellinger (opstellingen), The Reconnection® & Reconnective Healing®, teachings van o.a. Eckhart Tolle en Adyashanti en bovenal uit het leven zelf.

Partner Academie voor Opstellingen

Aangesloten bij Bewust Haarlem 

Back To Top