skip to Main Content

Gratis webinar: Bezield Leven

Een nieuw webinar in een reeks van webinars, waarin ik je meeneem in het systemisch perspectief op de thema’s: gezondheid, ziekte en aanwezig zijn in je lijf. Niet alleen in inhoud en verhaal, maar zeker ook in het zelf ervaren. Zo krijg je meteen een gevoel bij hoe een online opstelling kan zijn en wat het je kan brengen.

Bezield Leven

Dit aankomend webinar draagt het thema ‘Bezield Leven’. Ook dit webinar is een samenkomen van mijn ervaringen in de praktijk, als ook mijn eigen persoonlijke ervaringen van de afgelopen periode.

Bezield leven kan ik voor mezelf het beste omschrijven als samenvallen met wie ik in wezen ben. Als mijn ziel en mijn lichaam samenkomen, of anders gezegd als mijn essentie verbonden is met mijn fysieke lijf en aardse zijn, dan stroomt het en lijkt het leven zich meer vanzelfsprekend te ontvouwen, zonder dat ik heel hard hoef te werken. Op die momenten ervaar ik een grote Zijnskwaliteit en lijkt het leven meer als vanzelf te gaan.

Daarmee zijn bezield leven en de wijsheid van mijn lijf voor mij nauw met elkaar verbonden. Verbinding met de ziel is mooi en tegelijkertijd hebben we het hier op aarde te leven. Het lichaam is de uitingsvorm in dit leven van onze ziel en als we goed luisteren naar de sensaties die we ins ons lijf waarnemen, dan kan ze ons als een kompas leiden. Dan kunnen we waarnemen wanneer we afgestemd zijn op onze ziel, onze essentie en wanneer we niet helemaal in ons lijf aanwezig zijn, omdat het gevoelens, overtuigingen, gebeurtenissen of overledenen, die geen plek hebben gehad bij onze (voor)ouders in zich draagt.

Dat is iets wat ik tijdens de opstellingen ook steeds weer ervaar, zeker daar waar we direct via het lichaam werken in het systemisch veld. Daar waar we gevoelens of gebeurtenissen van voorouders bij ons dragen doen we dat letterlijk in ons lijf. Daar waar we dragen stroomt onze eigen levensstroom niet of minder en zijn we minder bezield. Het vlammetje is op die plekken minder helder of zelfs gedoofd.

Graag neem ik je in dit webinar mee in mijn ervaringen en inzichten vanuit het perspectief van het systemisch lichaamswerk (opstellingen en het fysieke lijf) rondom bezield leven. Niet alleen in verhaal maar ook door het zelf te ervaren en met elkaar te delen.

Aanmelden

Ben je erbij en heb je vragen die je graag terug zou zien in dit webinar? Meld je aan via de aanmeldfunctie hier op de website en stel in het opmerkingenveld (bestelnotities) direct ook je vraag als je die hebt. De vragen neem ik anoniem mee in mijn verhaal en zal ik waar mogelijk beantwoorden.

Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging van je deelname per mail. Een paar dagen voor het webinar ontvang je de zoomlink en info om deel te nemen.

Kun je er vrijdag 1 oktober van 10.00-11.15 uur niet live bij zijn, dan is het mogelijk een replay te ontvangen. Fijn als je dat in je aanmelding erbij vermeld.

Warme Groet

Stefanie Bussing

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

Aangesloten bij Bewust Haarlem en Ziesoo

Evenement verlopen

Evenement gegevens

  • 1 oktober 2021 10:00   -   11:15
Back To Top