skip to Main Content

Q&A webinar: ‘Je Lichaam als Leraar’

Een webinar, waarin ik je aan de hand van je eigen vragen meeneem in het systemisch perspectief op de thema’s: gezondheid, ziekte en aanwezig zijn in je lijf. Naast het live beantwoorden van je vragen, krijg je ook de gelegenheid om mijn manier van werken online te ervaren. Zo krijg je meteen een gevoel bij hoe een online opstelling kan zijn en wat het je kan brengen.

Je Lichaam als Leraar

Naar aanleiding van het succes van het vorige Q&A webinar heb ik besloten vaker webinars te verzorgen rondom jouw vragen op het thema ‘Jouw Lichaam als Leraar’. Je kunt tijdens dit webinar je vragen stellen over aanwezig zijn in je lichaam, ziekte/klachten, gezondheid en het opstellingenwerk met deze thema’s. Ook als je alleen wilt luisteren ben je natuurlijk van harte welkom.

Om deelnemers zich ook vrij te laten voelen vragen te stellen en zich open te stellen is dit webinar niet als replay te ontvangen, dus je kunt er alleen aan deelnemen door er live bij te zijn.

Aanmelden

Ben je erbij vrijdag 25 juni van 10.00 – 11.15 uur? Meld je aan via de aanmeldfunctie hier op de website.

Voor je deelname vraag ik een kleine bijdrage van €9,99 incl btw.

Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging van je deelname per mail. Een paar dagen voor het webinar ontvang je de zoomlink en info om deel te nemen. Heb je 2 dagen voor het webinar nog geen mail met link ontvangen? Mail me dan even naar stefanie@beallyoucanbe.nl

Warme Groet

Stefanie Bussing

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

Aangesloten bij Bewust Haarlem en Ziesoo

Evenement verlopen
  • online

Evenement gegevens

  • 25 juni 2021 10:00   -   11:15
Back To Top