skip to Main Content

Verdiepingsdag Systemisch Lichaamswerk: Intimiteit en Burn-out

Een dag om Samen te verdiepen in het systemisch lichaamswerk en de opstellingen bij ziekte en gezondheidsvragen. Dit keer rondom het thema: intimiteit en burn-out.
Let op: Omdat we aansluiten bij de manier van werken en taal uit de opleiding systemisch lichaamswerk & ziekteopstellingen zijn de verdiepingsdagen alleen toegankelijk voor wie eerder de opleiding bij me heeft gevolgd.

 

Tijdens deze dag zal ik mijn laatste inzichten rondom dit werk met je delen en nodig ik ook jou van harte uit om jouw eigen praktijkervaringen, inzichten en casuïstiek te delen en in te brengen, zowel qua inzichten als de vragen.
Dit vormt de basis van de verdiepingsdagen, van waaruit we gezamenlijk de dag laten ontvouwen. Dit betekent dat er ruimte is voor zowel persoonlijke als professionele verdieping in het werk. Oftewel ruimte om je eigen persoonlijke vragen te onderzoeken, soms aan de hand van wat je in het werk bent tegengekomen (supervisieopstellingen) en ook zelf te begeleiden via het lichaam of in de ruimte.

Daarnaast is er ruimte om op deze dagen specifieke thema’s uit te diepen als deze zich aandienen. Deze keer is het thema wat we gezamenlijk in het veld gaan onderzoeken, Intimiteit en Burn-out

Beide thema’s hebben een plek op het continuüm van in verbinding en uit verbinding zijn met jezelf en de ander. Bij intimiteit gaat onder meer over de mate waarin je verbonden kunt zijn met je eigen levenskracht en levensenergie, met wie je in wezen bent en van daaruit met de ander. Over burn-out heb ik in verschillende opstellingen waargenomen dat daar waar sprake is van een burn-out de eigen levenskracht en levensenergie eigenlijk onbereikbaar lijkt te zijn en verstrikt met iets uit het familiesysteem.

Het is mijn intentie om deze dag samen dit thema van intimiteit en burn-out te onderzoeken. Waar ligt de kern van beide en waar resoneren ze met elkaar. Welke beweging wil er vervolgens gemaakt worden in het vrijmaken van de levensenergie. Hoe kun je ermee werken en natuurlijk ook, wat raken deze thema’s en hun snijvlak aan bij jou. 

 

NB. Wanneer er een ander thema of ziekte is, die jij persoonlijk/professioneel systemisch in het grotere veld zou willen onderzoeken, laat het me weten, dan kijk ik of we dat in een volgende verdiepingsdag in kunnen passen of dat we er een aparte dag aan kunnen wijden, die mogelijk ook breder toegankelijk is.

Praktische informatie

Datum: 1 juli 2022
We beginnen de dag om 10.00 uur en eindigen tussen 16.30 en 17.00 uur, met een inloop ‘s ochtends vanaf 09.45 uur.

Locatie: Flow Plaza Haarlem, zaal flow 2

Jouw bijdrage voor de dag is €85 excl btw. Je kunt je via de aanmeldlink hieronder aanmelden.

Groepsomvang is minimaal 6 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Ik kijk ernaar uit je weer te ontmoeten
warme groet
Stefanie

Evenement verlopen
  • Flow Plaza
  • Haarlem

Evenement gegevens

  • 1 juli 2022 10:00   -   17:00
Back To Top