skip to Main Content

In een groep

Daar waar we niet vrijuit kunnen leven, omdat we nog verstrikt zijn in een verborgen familiedynamiek, herkennen we dit als een terugkerend of chronisch thema in ons leven waar we ‘last’ van hebben. Dit laat zich vaak zien als een niet echt aanwezig kunnen zijn in je lijf, in je relaties, in je werk.

Wil je jouw thema of vraag graag onderzoeken in een groep? Het voordeel van een opstelling in een groep is dat er representanten aanwezig zijn die de verschillende plekken uit de opstelling kunnen representeren en jijzelf alleen maar op je eigen plek hoeft te voelen en soms ook even op afstand ‘naar jezelf’ en jouw familiesysteem kan kijken.

Mogelijkheden

OPSTELLINGSBIJEENKOMST

Is er een terugkerend thema in je leven wat je dieper zou willen onderzoeken met behulp van een opstelling in een groep? Je kunt je vraag inbrengen tijdens een Opstellingsbijeenkomst. Deze bijeenkomsten plan ik in op basis van de vraag. Dus wanneer je dit graag wilt, dan plannen we samen een geschikt moment. Vervolgens zet ik het breder uit in mijn netwerk, zodat mensen zich op kunnen geven om als representant / vraaginbrenger deel te kunnen nemen. Op 1 dagdeel behandelen we maximaal 3 vragen.

Ervaringen

Lees verder over de opstellingsbijeenkomsten Contact opnemen voor een afspraak

TRAINING OP REIS IN JE LIJF

Wil je meer vanuit aanwezigheid leven en oude belemmerende patronen doorbreken? En wil je dit in een fysieke groep over een wat langere periode, dan kan dit in de Training ‘Op reis in je Lijf’. We komen gedurende een periode van 40 weken 12x een dagdeel of avond bij elkaar in een ritme van ongeveer eens in de 3 weken.

Tijdens de bijeenkomsten kijken we met behulp van de chakra’s, meditatie, lichaamswerk en opstellingen (in de ruimte en via het lijf) naar dat wat je weerhoudt om vol aanwezig te zijn in je lichaam en je leven en naar hoe dit mogelijk resoneert in je familiegeschiedenis. We werken vanuit het NU en kijken terug daar waar dat ten dienste staat van waar je in het hier en nu tegenaan loopt.

Ervaringen

Lees verder over de training Op Reis in je Lijf Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

INTENSIVE LICHT OP ZIEKTE & GEZONDHEID

Daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Hoe ervaar jij je lichaam en de levenskracht die daar doorheen stroomt? Voel je hoe ze vrij kan stromen en zo vorm geeft aan jouw leven of voel je dat ze ergens stagneert in jou?

Zijn er terugkerende of chronische gezondheidsvragen in je leven en/of heb je het verlangen om meer vanuit aanwezigheid in je lichaam te leven en echt te luisteren naar wat je lijf je wil vertellen? Dan kan dat tijdens de 2 daagse Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid.

In een kleine groep onderzoeken we deze 2 dagen je relatie tot je lijf en jouw eigen persoonlijke vraag rondom dit thema. De basis in deze 2 dagen is Zijn met wat zich aandient en luisteren naar de wijsheid van je lijf, zonder het direct te willen veranderen. We wachten op de beweging die van binnenuit wil ontstaan en als die zich aandient volgen we deze.

Naast meditaties, systemisch lichaamswerk, kleine opstellingen rondom het thema en sharings (het delen van ervaringen), krijgen alle deelnemers de mogelijkheid om een eigen vraagstuk in te brengen. Tijdens de opstellingen kijken we met compassie naar het symptoom en naar de balans die deze in het familiesysteem wil herstellen. Met welk verborgen verhaal uit de familiegeschiedenis resoneert het symptoom mogelijk in jouw leven hier en nu?

Ervaringen

Lees verder over de intensive Licht op Ziekte & Gezondheid Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

Tarieven in een Groep

Vraag inbrengen tijdens opstellingsbijeenkomst: € 150 incl btw
Representeren tijdens opstellingsbijeenkomst: € 25 incl btw
Training Op Reis in je Lijf: € 555 incl btw
Intensive Licht op Ziekte & Gezondheid: € 245 excl btw (€ 296,45 incl btw)

Programma info

Samen op reis

Back To Top