Skip to content

In een groep

Daar waar we niet vrijuit kunnen leven, omdat we nog verstrikt zijn in een verborgen familiedynamiek, herkennen we dit als een terugkerend of chronisch thema in ons leven waar we ‘last’ van hebben. Dit laat zich vaak zien als een niet echt aanwezig kunnen zijn in je lijf, in je relaties, in je werk.

Wil je jouw thema of vraag graag onderzoeken in een groep? Het voordeel van een opstelling in een groep is dat er representanten aanwezig zijn die de verschillende plekken uit de opstelling kunnen representeren en jijzelf alleen maar op je eigen plek hoeft te voelen en soms ook even op afstand ‘naar jezelf’ en jouw familiesysteem kan kijken.

Mogelijkheden

OPSTELLINGSBIJEENKOMST

Is er een terugkerend thema in je leven wat je dieper zou willen onderzoeken met behulp van een opstelling in een groep? Je kunt je vraag inbrengen tijdens een Opstellingsbijeenkomst. Deze bijeenkomsten plan ik in op basis van de vraag. Dus wanneer je dit graag wilt, dan plannen we samen een geschikt moment. Vervolgens zet ik het breder uit in mijn netwerk, zodat mensen zich op kunnen geven om als representant / vraaginbrenger deel te kunnen nemen. Op 1 dagdeel behandelen we maximaal 3 vragen.

Ervaringen

Lees verder over de opstellingsbijeenkomsten Contact opnemen voor een afspraak

TRAINING OP REIS IN JE LIJF

Wil je meer vanuit aanwezigheid leven en oude belemmerende patronen doorbreken? En wil je dit in een fysieke groep over een wat langere periode, dan kan dit in de Training ‘Op reis in je Lijf’. We komen gedurende een periode van 40 weken 12x een dagdeel of avond bij elkaar in een ritme van ongeveer eens in de 3 weken.

Tijdens de bijeenkomsten kijken we met behulp van de chakra’s, meditatie, lichaamswerk en opstellingen (in de ruimte en via het lijf) naar dat wat je weerhoudt om vol aanwezig te zijn in je lichaam en je leven en naar hoe dit mogelijk resoneert in je familiegeschiedenis. We werken vanuit het NU en kijken terug daar waar dat ten dienste staat van waar je in het hier en nu tegenaan loopt.

Ervaringen

Lees verder over de training Op Reis in je Lijf Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

INTENSIVE BEZIELD LEVEN EN DE WIJSHEID VAN HET LICHAAM

Daar waar de levensstroom niet vrij kan stromen is dat merkbaar in ons lichaam, soms zelfs zo dat we ziek worden. Deze intensive staat in het teken van het luisteren naar en het veilig voelen in je lichaam. Ben jij in verbinding met wat zich in jouw lichaam afspeelt, met wat het lichaam jou wil vertellen? Waar en wanneer voel je je bezield, of begeistert, zoals ze zo mooi in het Duits zeggen en hoe voelt dat in je lijf?

Heb je het verlangen om meer vanuit aanwezigheid in je lichaam te leven en echt te luisteren naar wat je lijf je wil vertellen en/of zijn er terugkerende of chronische gezondheidsvragen in je leven? Dan is de 2 daagse intensive Bezield Leven en de Wijsheid van het Lichaam misschien iets voor jou.

In een kleine groep onderzoeken we deze dagen jouw relatie tot je lijf en jouw eigen persoonlijke vraag rondom dit thema. De basis in deze 2 dagen is Zijn met wat zich aandient en luisteren naar de wijsheid van je lijf, zonder het direct te willen veranderen. We wachten op de beweging die van binnenuit wil ontstaan en als die zich aandient volgen we deze.

Naast meditaties, systemisch lichaamswerk, kleine opstellingen rondom het thema en sharings (het delen van ervaringen), krijgen deelnemers ook de mogelijkheid om een eigen vraagstuk in te brengen. Tijdens de opstellingen kijken we met compassie naar het symptoom en naar de balans die deze in het familiesysteem wil herstellen. Met welk verborgen verhaal uit de familiegeschiedenis resoneert het symptoom mogelijk in jouw leven hier en nu?

NB Deze intensive is vernieuwd en werd voorheen gegeven onder de naam Licht op Ziekte en Gezondheid

Ervaringen

Lees verder over de intensive Bezield Leven en de Wijsheid van het Lichaam Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

BEZIELD LEVEN, DE REIS

Ons leven wordt in het hier en nu vaak onbewust nog bepaald door onze start in dit leven. We worden steeds bewuster van de invloed die onze start hier op aarde heeft op hoe we de rest van ons leven leven.

Hoe zou het zijn om gedurende een jaar jouw eigen prille begin en start in dit leven te onderzoeken in een veilige bedding en kleine groep met behulp van systemisch (lichaams)werk. Te kijken in hoeverre de imprints van toen in het hier en nu nog bepalend zijn in de verschillende facetten van jouw leven, je gevoelens en reactiepatronen.

Om vanuit het zien en doorvoelen van hoe het was, het jonge kind in jou te erkennen en te herkennen, teruggetrokken delen van jezelf op te halen en thuis te brengen en je te realiseren dat je vanuit jouw hier en nu volwassen Zijn mogelijk een andere nieuwe beweging kan maken dan toen mogelijk was.

Tijdens het programma; Bezield Leven, De Reis, maken we in het ritme van de seizoenen contact met de verschillende fasen uit de prille start van ons aardse leven, waar lichaam en ziel zijn samengekomen.

Steeds zullen we vanuit ons volwassen zijn in het hier en nu en de vragen die daarbij mogelijk leven, kijken naar dat wat nog gezien en gevoeld wil worden in de verschillende fasen van conceptie, zwangerschap, geboorte en de eerste ontvangst na de geboorte. We kijken naar die gevoelens, gebeurtenissen, personen, die destijds geen plek of ruimte hebben gekregen en als een imprint of echo nog in ons aanwezig zijn, en ons op een onbewuste laag nog besturen in ons gedrag, voelen en perceptie.

Ervaringen

Lees verder over het programma: Bezield Leven, de Reis Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

Tarieven in een Groep

Vraag inbrengen tijdens opstellingsbijeenkomst: € 190 incl btw
Representeren tijdens opstellingsbijeenkomst: € 25 incl btw
Training Op Reis in je Lijf: € 595 incl btw
Intensive Bezield Leven en de Wijsheid van het Lichaam: € 350 incl btw
Programma Bezield Leven, de Reis: € 700 incl btw

Programma info

Samen op reis

Back To Top