Skip to content

Individueel

Daar waar we niet vrijuit kunnen leven, omdat we nog verstrikt zijn in een verborgen familiedynamiek, herkennen we dit als een terugkerend of chronisch thema in ons leven waar we ‘last’ van hebben. Dit laat zich vaak zien als een niet echt aanwezig kunnen zijn in je lijf, in je relaties, in je werk.

Herken je dit, dat je met herhaling in dezelfde patronen of situaties terechtkomt op het gebied van gezondheid, relaties of werk en heb je het verlangen om dit te doorbreken en de verborgen boodschap ervan te doorgronden?

In gemiddeld 1 tot 3 individuele sessies kunnen we dit samen onderzoeken en vrijer maken, waardoor je meer rust en ruimte ervaart in je lijf en leven, om de beweging te maken naar het voluit leven van jouw eigen levensstroom.

Kenmerkend voor een individuele sessie is dat je zelf op de verschillende plekken gaat voelen en zo als het ware een innerlijke reis maakt door jouw systeem. Het voordeel van het zelf doorvoelen van de verschillende plekken is dat de integratie in je lijf van wat je tijdens de opstelling ervaart al direct begint.

Ervaringen

Mogelijkheden

INDIVIDUELE SESSIE

Een losse individuele sessie duurt in principe 2 uur. Na een kort gesprek waarin we samen jouw vraag verhelderen gaan we over tot de opstelling. De vorm waarin de opstelling plaatsvindt kiezen we op basis van wat het beste past bij jou.

Dit kan zijn; online, met vloerankers (blaadjesmethode) of voorwerpen in de ruimte, of via het lichaam. In dat laatste geval lig je op een massagetafel (met kleding aan) en volgen we met behulp van een zachte aanraking de taal van het lichaam het systemisch veld in.

Lees hier meer over mijn werkwijze Contact opnemen voor een afspraak

Tarieven Individueel

Je kunt per sessie boeken, of wanneer we vooraf al vermoeden (of na de eerste sessie samen voelen) dat een traject van 3 sessies passend is dan spreken we een traject van 6 uur af. Dit is financieel voordeliger dan losse sessies boeken.

Individuele sessie in de praktijk 2 uur: € 245 incl btw

Individuele sessie online 2 uur: € 220 incl. btw

Traject van 6 uur: € 630 incl btw

Programma info

Samen op reis

Back To Top