Skip to content

Online

Samen met mij jouw vraag of thema onderzoeken terwijl je in je eigen vertrouwde omgeving bent. Dat kan in een individuele online sessie of in een groep van maximaal 12 deelnemers in het online programma ‘Op Reis in je Lijf’.

Dit is een fijne mogelijkheid wanneer je liever online werkt, omdat het beter bij je past, of veiliger voelt, of omdat de afstand te groot is, of de mogelijkheden om elkaar fysiek te ontmoeten beperkt zijn om wat voor reden dan ook.

Is de impact van een online sessie of training even sterk als in de fysieke ontmoeting?

Je vraagt je misschien af of dat wel werkt online. Die vraag heb ik mezelf ook regelmatig gesteld, totdat de omstandigheden zo waren dat online werken even de enige mogelijkheid was. Ik merkte tot mijn verwondering als begeleider èn als klant dat het eigenlijk heel goed werkt en ook dat het laagdrempeliger kan zijn voor mensen.

Alles is energie en energie gaat voorbij tijd en ruimte

Het systemisch werk is werken met de energie en informatie uit het wetend veld. De informatie die we op een bepaalde plek in het familiesysteem doorkrijgen komt als beelden, fysieke sensaties, emoties en woorden tot ons uit dit grotere veld. En dit werkt zowel als we met elkaar in dezelfde ruimte zijn, als wanneer we elkaar online of telefonisch spreken. Wat ook niet verrassend is als je bedenkt dat energie voorbij tijd en ruimte gaat.

Mogelijkheden

INDIVIDUEEL ONLINE

Een individuele online sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Na een kort gesprek waarin we samen jouw vraag verhelderen gaan we over tot de opstelling. De vorm waarin de opstelling plaatsvindt kiezen we op basis van wat het beste past bij jou.

Het kan zijn dat we de online opstellingentool van Ziesoo gebruiken, waarbij we figuren op het beeldscherm plaatsen. Maar het kan ook zijn dat we meer visualiserend werken, of in de vorm van een tekening.

Wanneer je contact opneemt om een afspraak te maken kan ik hier nog wat meer uitleg over geven als er nog vragen zijn.

Lees hier meer over mijn werkwijze Contact opnemen voor een afspraak

ONLINE PROGRAMMA OP REIS IN JE LIJF

Het online programma ‘Op Reis in je Lijf’ is een reis door en in het lijf via het systemisch werk. Een persoonlijke reis voor iedereen die meer vanuit aanwezigheid wil leven en voelt dat het nu echt tijd is om die oude belemmerende patronen te doorbreken.

Gedurende 2 maanden onderzoeken we, via opdrachten, online bijeenkomsten en een besloten facebookgroep waarin je je persoonlijke proces kan delen, samen je relatie met je lijf en hoe je erin aanwezig bent. We kijken naar het innemen van je eigen plek, hoe je liefdevol aanwezig kunt zijn bij jezelf en bij wat zich laat zien in jou. En waar je hierin misschien nog belemmerd wordt omdat je loyaal bent aan iets of iemand in je familiesysteem die geen plek heeft gehad. Tot slot kijken we naar de beweging die vandaaruit naar buiten toe gemaakt wil worden in een concrete volgende eerste stap.

Ervaringen

Lees verder over het online programma Op reis in je Lijf Kijk in de agenda voor de beschikbare data en reserveer je plek

ONLINE PROGRAMMA OP REIS IN JE LIJF VIA DE CHAKRA’S

Het online programma ‘Op Reis in je Lijf via de chakra’s’ is een systemische reis door het lijf langs de chakra’s. Een persoonlijke reis voor iedereen die meer vanuit aanwezigheid wil leven en voelt dat het nu echt tijd is om die oude belemmerende patronen te doorbreken.

Aanwezig in het stille midden, verbonden met aarde en kosmos als deel van een groter geheel. 

Concreet reizen we in 7 weken door de 7 chakra’s. We ontmoeten elkaar 1x per week voor een zoomsessie, waarin we inzoomen op 1 van de 7 chakra’s. Aan de orde komen vragen als: wat houdt het betreffende chakra in en hoe ben je in dat chakra -of anders gezegd, dat energiecentrum en deel van je lijf- aanwezig? Wat blokkeert je mogelijk om in dat deel van je lijf  aanwezig te kunnen zijn en hoe resoneert dat met de andere chakra’s en hoe resoneert dat mogelijk met tot nog toe verborgen of ongeziene verhalen in jouw familiesysteem. Ook in dit programma  werken we vanuit het Nu. We kijken alleen terug in het eigen leven en de familiegeschiedenis waar dat helpend is voor waar je in het hier en nu tegenaan loopt.

Tijdens de zoomsessies onderzoeken we met behulp van opstellingen, systemisch werk, meditaties en tekeningen de 7 chakra’s en ook de vragen en thema’s die in de groep leven. Ook maken we waar wenselijk, ruimte voor jouw eigen online opstelling, inzoomend op jouw specifieke situatie.

Tarieven Online

Online sessie per uur (sessie duurt gemiddeld 2 uur): € 110 incl btw
Online Programma Op Reis in je Lijf: € 275 incl btw
Online Programma Op Reis in je Lijf via de chakra’s: € 325 incl btw

Programma info

Samen op reis

Back To Top