Skip to content

Zelf het vak leren

The journey continues… We ontwikkelen onszelf als mens en als professional door steeds weer ons eigen proces ook aan te gaan. Ben jij een (zorg)professional (coach, opsteller, therapeut, arts, etc)? Heb je ruime ervaring met opstellingen en heb je het verlangen om te verdiepen in jezelf als mens en als professional? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou.

OPLEIDING SYSTEMISCH LICHAAMSWERK & ZIEKTEOPSTELLINGEN

Deze opleiding is een verdieping op het systemisch werk, voor wie het verlangen heeft zich in het eigen proces te verdiepen via een innerlijke reis in en door het lichaam en zich tegelijkertijd ook zelf het opstellingenwerk via het lichaam en bij ziekte en gezondheidsvragen wil eigen maken.

Tijdens de 6 opleidingsblokken maken we een innerlijke reis van binnen naar buiten. We luisteren naar de taal van ons lichaam en onze cellen, onderzoeken de verstrikkingen die we daar nog tegenkomen en bewegen van daaruit naar een vrijer en voluit leven van onze potentie en manifesteren in de buitenwereld.
Parallel aan deze persoonlijke reis leer je tegelijkertijd de basisprincipes om deze vorm van begeleiding ook in je eigen werk of praktijk toe te passen.

Wanneer je deel wilt nemen aan deze opleiding hebben we eerst een intake samen om te kijken of het voor ons beide een kloppende stap is om deel te nemen.

Ervaringen

Lees verder over de opleiding Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen Kijk hier voor de startdata van de nieuwe groepen en neem contact op voor een intake

Tarieven Opleiding

12 daagse opleiding (6x 2 dagen) vanaf november 2024: € 2695 excl btw (€3260,95 incl btw)
Het is mogelijk om dit bedrag in 6 termijnen van € 449,17 excl btw ( 543,50 incl btw) te betalen.

De opleidingskosten zijn inclusief: telefonische intake, in overleg gevolgd door een individuele intake sessie systemisch lichaamswerk (à € 245 incl btw). Wanneer we na de intake sessie overeenkomen dat de opleiding op dit moment niet de juiste stap is, ontvang je een losse factuur voor de intake à € 245 incl btw.

Programma info

Samen op reis

Back To Top