Skip to content

We zijn deel van een groter geheel

We zijn allemaal deel van een groter geheel. Zowel verticaal in de uitlijning tussen kosmos en aarde, als horizontaal waar we deel uitmaken van ons voorouderveld achter ons en de toekomstige generaties voor ons.

Wanneer we aanwezig zijn in het midden van die uitlijning, dit kruis, zijn we in ons hart en kunnen we van daaruit de ander zien en ontmoeten.

Daar waar we dit kunnen voelen in onszelf en zien in de ander kunnen we in de begeleiding van een sessie vanuit die aanwezigheid in onszelf ook echt aanwezig zijn bij en voor de ander, zonder dat er iets hoeft. Puur als getuige in het proces van de ander.

De bedding die dit geeft werkt openend en geruststellend voor de ander om datgene aan te kijken en te doorvoelen wat klaar is om gezien en gevoeld te worden.

 

De opname komt uit: blok2 van de opleiding systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen.
Meer informatie over de opleiding vind je via de link. Heb je interesse?
(De volgende opleidingsgroep start half november. Als je op dit moment je intake sessie boekt kun je tot half augustus gebruik maken van de vroegboekaanbieding.)

Graag ontmoet ik je.

Warme groet

Stefanie Bussing

Stefanie over het systemisch werk:
“Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons kunnen overgeven aan ‘het niet weten’. Mijn werk en specialisme weerspiegelen direct ook de reis die ik zelf ben gegaan en nog ga in het aanwezig zijn met dat wat is.”

Aangesloten bij Bewust Haarlem

 

Back To Top